uvařil 16. 12. 2009 12:05
Po vychladnutí smaženého kapra vládáme do sklenice a zalejeme nálevem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 12. 2009 12:05
Po vychladnutí smaženého kapra vládáme do sklenice a zalejeme nálevem.
kapr, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, cibule, ocet, voda, cukr, sůl, pepř celý, bobkový list,
Populární kulinářská show Prostřeno! chystá velkou změnu, týká se i moderátorky pořadu Jany Bouškové
Náš život s celiakií: Bezlepkové stravování na škole v přírodě aneb Brambory místo ovocných knedlíků a müsli do batůžku
Doba dýňová: Uvařte si polévku, upečte dort nebo usmažte dýňové „bramboráky“