uvařila 17. 11. 2010 17:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 11. 2010 17:45
kapusta, brambory, klobása maďarská pikantní, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, kmín celý, majoránka, cibule, česnek, voda, cukr, ocet, smetana sladká, sůl, houby sušené, olej, mouka hladká, vývar z tlačenky
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky