uvařil 14. 11. 2009 23:57
Pred porcovaním
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 11. 2009 23:57
Pred porcovaním
kapusta, cibule červená, houby, mrkev, sůl, pepř, česnek, maso uzené, rýže, vejce, petrželka, bujón zeleninový, strouhanka, koření oregáno, tymián, mateřídouška, koření na zvěřinu
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte