uvařila 8. 6. 2014 14:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2014 14:52
vejce, cukr, esence rumová, mandle mleté, mouka pšeničná, moučka škrobová, vanilková omáčka v prášku, cukr, mléko, mandle mleté, jahody, smetana ke šlehání, cukr moučkový, ztužovač šlehačky, jahodová marmeláda, jahody, lupínky mandlové, šlehačka, čokoládové vločky, ořechy pistácie
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Holka u plotny radí: Péct cukroví z másla nebo levnějšího tuku? Rozdíly jsou znát!
Jedlíkova cesta kolem světa: V Thajsku je jasmínová rýže jen pro boháče