uvařila 31. 5. 2012 20:33
Přilijeme kefír,opepříme,necháme provařit a na talíři dozdobíme odloženou slaninkou a lístky celeru
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2012 20:33
Přilijeme kefír,opepříme,necháme provařit a na talíři dozdobíme odloženou slaninkou a lístky celeru
slanina gazdovská, cibule, celer řapíkatý, voda, mléko, kefír, vejce, pepř mletý
Cukrář Maršálek: Čokoládu na vánoční pečení kupujte už teď, pak bude drahá. Za 30 Kč ale kvalitu nečekejte, ani v akci
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
10 nejlepších tipů na studené pohoštění: Recepty na pomazánky, saláty i chlebíčky pro každou návštěvu