uvařila 29. 1. 2015 21:11
Kližka v celerovo-kaki smetanové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2015 21:11
Kližka v celerovo-kaki smetanové omáčce
kližka hovězí, vývar hovězí, smetana sladká, máslo, olej, cibule, kaki, celer, koření nové koření, pepř, skořice celá, sůl, šťáva citronová, režná nit
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Jak na perfektní zapečené brambory, aby byly uvnitř šťavnaté a zvenku křupavé? Vláčnost zajistí smetana, o křupavost se postará sýr
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost