uvařila 18. 11. 2018 10:34
Sice je to jelení :) ale to přece nevadí :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2018 10:34
Sice je to jelení :) ale to přece nevadí :)
kýta srnčí, sůl, koření na divočinu, slanina, cibule, zelenina kořenová, rozmarýn čerstvý, jalovec, protlak, mouka hladká, olej, vývar, smetana zakysaná, brusinky
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký