uvařila 1. 6. 2014 18:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2014 18:48
sýr niva, sýr balkánský, sýr tvarůžky kulaté, sýr romadur, sýr eidam, cibule, rajče sušené v oleji, kapary, česnek, hořčice hrubozrnná, koření grilovací, olej olivový, olej slunečnicový, sůl, pepř čtyř barev, rozmarýn, tymián
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit