uvařil 20. 3. 2021 18:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 3. 2021 18:21
mouka polohrubá, sůl, kůra citronová, cukr vanilkový, droždí, voda, jablko, skořice mletá, cukr vanilkový, šťáva citronová, rozinky, cukr krupice, rum, smetana zakysaná, cukr moučkový, cukr skořice, máslo
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit