uvařila 7. 8. 2009 20:36
porce podlité brendy pečeme do zlatova
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 8. 2009 20:36
porce podlité brendy pečeme do zlatova
kohout, mrkev, petržel, celer, maggi, sůl, sýr eidam, smetana, máslo, žloutek, mouka polohrubá, droždí sušené, kečup ostrý, cibule, slanina anglická, olej olivový, houby čerstvé, mouka hladká, tymián, bobkový list
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč