uvařila 5. 10. 2010 23:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2010 23:52
cukr krupice, vejce, olej, voda, mouka polohrubá, kokos mletý, sůl, prášek do pečiva, jablko, voda, cukr vanilkový, cukr krupice, citron, koření hřebíček, skořice celá, pudink vanilkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač, cukr vanilkový, cukr moučkový, poleva čokoládová
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou