uvařila 14. 9. 2014 13:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2014 13:22
mouka hladká, mouka polohrubá, vejce, máslo, mléko, cukr moučkový, kakao, cukr vanilkový, prášek do pečiva, skořice, paprika čerstvá červená, sůl, smetana, kakao, cukr moučkový, čokoláda, jogurt, káva instantní, cukr moučkový
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky