uvařila 17. 1. 2012 12:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2012 12:56
mouka hladká, mléko, olej, žloutek, droždí čerstvé, cukr moučkový, sůl, kůra citronová, rum, ořech muškátový, tvaroh, cukr vanilkový, cukr moučkový, žloutek, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, povidla švestková
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka