uvařila 6. 9. 2018 16:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 9. 2018 16:56
maso vepřové mleté, cibule, vejce, paprika sušená sladká, kmín mletý, sůl, pepř mletý, petrželka, strouhanka, cibule, žampióny, mrkev, omáčka sojová, vývar masový, smetana, olej,
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky