uvařila 17. 8. 2014 14:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 8. 2014 14:40
květák, vejce, mouka hladká, strouhanka, koření tandoori masalo, česnek, mléko, sůl, pepř, olej, smetana zakysaná, česnek, koření tandoori masalo
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přebytečný výpek ze slaniny? Nevyhazovat! Máme pro vás 4 skvělé tipy, jak si s ním poradit
Náš jazyk vnímá pět základních chutí. Znáte je všechny? A co znamená chuť umami?
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém