uvařila 27. 8. 2011 18:51
Takhle by měl být vyšlehaný sníh na náplň
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2011 18:51
Takhle by měl být vyšlehaný sníh na náplň
bílek, cukr moučkový, ořechy vlašské, mouka hladká, sůl, bílek, cukr krupice, jahodová marmeláda, cukr krupice, bílek, cukr krupice, kyselina citronová, marmeláda, potravinářské barvivo, poleva čokoládová
Recepty ze zelených fazolek: Zkuste je podle Marcela Ihnačáka nebo zapečené se strouhankou
Šípkový med bez vaření: Poklad ze spíží našich babiček si i dnes připravíme snadno a rychle
Kakaové řezy se šlehačkovým krémem s mascarpone voní kakaem, jsou neuvěřitelně vláčné a chutnají naprosto božsky