uvařila 27. 8. 2011 18:54
A naplníme kornoutky vevnitř a zvenku tak, aby bylo viditelné rýhování
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2011 18:54
A naplníme kornoutky vevnitř a zvenku tak, aby bylo viditelné rýhování
bílek, cukr moučkový, ořechy vlašské, mouka hladká, sůl, bílek, cukr krupice, jahodová marmeláda, cukr krupice, bílek, cukr krupice, kyselina citronová, marmeláda, potravinářské barvivo, poleva čokoládová
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!