uvařil 20. 11. 2024 13:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 11. 2024 13:54
mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, vejce, med, soda jedlá, koření hřebíček, badyán, skořice, anýz, pepř celý, koření nové koření, kokos barevný, šťáva citronová, potravinářské barvivo, zdobení, fondán, tuk, mouka
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit