uvařila 18. 3. 2013 16:27
v papiňáku orestujeme cibuli a uzeninu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 3. 2013 16:27
v papiňáku orestujeme cibuli a uzeninu
hřbet králičí, cibule bílá, špek uzený, olej, masox, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, hořčice plnotučná, okurky sterilované, vejce, salám vysočina, mouka hladká, voda
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!