uvařila 3. 11. 2012 15:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 11. 2012 15:29
králík, slanina anglická, mrkev, petržel, celer řapíkatý, cibule, víno bílé, smetana, koření staročeské, protlak rajčatový, hořčice plnotučná, víno bílé, sůl, mouka polohrubá, mléko, vejce, sůl, tymián čerstvý, olej
Velký kalendář vánočního pečení 2023: Kdy zadělat na perníčky, kdy na linecké a kdy začít plnit a zdobit? Poradí přehledný plán
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
8 potravin, které rozhodně nepatří do mrazáku: K ledu nepatří brambory ani některé sýry!