uvařila 3. 11. 2012 15:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 11. 2012 15:29
králík, slanina anglická, mrkev, petržel, celer řapíkatý, cibule, víno bílé, smetana, koření staročeské, protlak rajčatový, hořčice plnotučná, víno bílé, sůl, mouka polohrubá, mléko, vejce, sůl, tymián čerstvý, olej
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky