uvařil 24. 3. 2009 11:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 3. 2009 11:08
hovězí zadní, olej, cibule, sůl, paprika čerstvá červená, koření gulášové, chilli, majoránka, nať petrželová, paprika čerstvá červená, mouka hladká, brambory, sůl, vegeta, majoránka, pepř, cibule, česnek, vejce, mouka hladká
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Rychlé chlebíčky pro návštěvy: Stačí mít doma máslo a vajíčka, další ingredience pak podle fantazie a výsledek chutná úžasně