uvařila 22. 6. 2016 00:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 6. 2016 00:32
líčka hovězí, cibule, česnek, mrkev, celer řapíkatý, celer, cukr třtinový, pivo černé, bobkový list, koření nové koření, sýr cottage, ghee, sůl, pepř, šťáva citronová, brambory, mléko, máslo, kůra citronová
Vyšlo zářijové číslo Marianne Venkov & styl: Nabízí chalupy, tradiční jídla a slevové kupony pro Dny Marianne
Nenechte si ujít tyto neodolatelné odrůdy švestek. Jaké pěstovat na chuť, do koláčů či na pálenku
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo