uvařila 1. 9. 2012 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2012 12:04
panenka vepřová, olej olivový, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, máslo, mouka hladká, brambory, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín celý, podravka, karotka baby, dýně špagetová, koření grilovací, sůl, pepř mletý, máslo, olej olivový, petrželka
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí