uvařila 3. 7. 2011 16:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 7. 2011 16:01
stehno kuřecí, sůl, pepř mletý, máslo, olej slunečnicový, cibule, česnek, víno bílé suché, bobkový list, tymián čerstvý, mouka hladká, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, šťáva citronová, bylinky zelené
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin