uvařil 24. 11. 2013 17:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 11. 2013 17:13
vejce, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, mléko, mouka polohrubá, tuk ztužený, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, rum, kakao, šlehačka, ztužovač šlehačky, lupínky čokoládové, meruňky, marmeláda meruňková
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky