uvařila 22. 4. 2012 09:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 4. 2012 09:49
cukr krupice, mouka hladká, mouka hrubá, vejce, olej, kakao, mléko, cukr krystal, pudink vanilkový, máslo, kakao, čokoláda na vaření, marmeláda, jahody čerstvé, kokos, čokoláda, marcipánová modelovací hmota
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí