uvařila 30. 11. 2014 22:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 11. 2014 22:53
svíčková falešná, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, nať petrželová, sůl, olej, cibule, máslo, mouka, vývar masový, smetana zakysaná, smetana na vaření, křen, pepř mletý, sůl
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima