uvařil 22. 5. 2011 19:07
Krkovička ze selete a brambory s ricottou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 5. 2011 19:07
Krkovička ze selete a brambory s ricottou
krkovice s kostí, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín drcený, majoránka, olej slunečnicový, sůl, pepř, sýr ricotta, cibulka jarní, česnek
Maďarská delikatesa: Dršťky na paprice voní slaninou a chutnají jako vylepšený guláš. Po tomhle jídle se jen zapráší!
Retro okénko: Piškotové dortíky Miky stály 3 Kčs, dnes jsou za 20 Kč. Podle našeho receptu chutnají stejně jako před třiceti lety
Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka