uvařil 24. 4. 2010 12:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2010 12:43
mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, tuk, vejce, med tekutý, soda jedlá, mléko, sůl, ořechy, máslo, cukr, cukr vanilkový, med, mléko, mouka hladká, solamyl, cukr, cukr vanilkový, máslo, šťáva citronová, tuk, mouka
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení