uvařil 13. 9. 2009 13:20
Krůti prsa "Tandoori masala" s petrželovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 9. 2009 13:20
Krůti prsa "Tandoori masala" s petrželovou omáčkou
prsa krůtí, koření tandoori masalo, olej, solamyl, sůl, pepř, cibule, rýže jasmínová, vejce, petržel, omáčka chilli sladká
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky