uvařila 27. 1. 2016 17:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2016 17:44
maso krůtí mleté, vejce, cibule, slanina, hořčice plnotučná, tymián, sůl, pepř, mrkev, celer, kořen petržele, cibule, slanina, olej, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, cukr hnědý, smetana zakysaná, smetana na vaření, šťáva citronová, mouka, vývar masový
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit