uvařila 21. 5. 2012 19:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 5. 2012 19:58
kuře, petržel, cibule, tymián, rozmarýn, majoránka, sůl, máslo, víno bílé, olej, cibule, krupky, majoránka, smetana, víno bílé, máslo, sůl, parmazán
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Krkonošské bifteky podle Viléma Vrabce: Kombinaci bramboráčků a karbanátku stojí za to vyzkoušet
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně