uvařila 10. 12. 2012 20:35
Do horké zásmažky přidáme vejce,sůl a usmažíme"vaječinu"Zalijeme vývarem,provaříme a podáváme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2012 20:35
Do horké zásmažky přidáme vejce,sůl a usmažíme"vaječinu"Zalijeme vývarem,provaříme a podáváme.
srdce kuřecí, slanina gazdovská, pivo světlé, voda, mouka hladká, cibule, kmín celý, paprika sušená sladká, koření nové koření, pepř celý, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, srdce kuřecí, cibule, česnek, zelenina kořenová, bujon kuřecí, bylinky zelené, máslo, mouka hladká, vejce, sůl
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni