uvařila 26. 3. 2011 05:37
jáhly k zelenině
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2011 05:37
jáhly k zelenině
stehno kuřecí, mražená kukuřice s hráškem, rajče cherry, paprika čerstvá červená, česnek, koření česnek a bylinky, rozmarýn, pepř citronový, olej citronový, špenát, sýr strouhaný, jáhly, vejce, tuk, zelenina, bazalka čerstvá, libeček
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!