uvařil 24. 6. 2011 17:12
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 6. 2011 17:12
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
maso kuřecí, hrášek mražený, kedlubna, mrkev, cibulka jarní, koření tandoori masalo, koření aztécký poklad, mléko, olej, sůl, pepř bílý, máslo, mouka hladká
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami
Pečeme s Ivou: Nadýchaná sezamová veka udělá každý váš obložený chlebíček neobyčejným