uvařila 16. 8. 2010 14:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 8. 2010 14:46
prsa kuřecí, mrkev, cuketa, kukuřice, brokolice, žampiony sterilované, sýr, klobása, cibule, česnek, olej, sůl, pepř, grilovaná zelenina, koření provensálské, bazalka čerstvá, koření oregáno, tymián, omáčka worcesterová, omáčka sojová, maggi
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí