uvařil 6. 5. 2011 12:45
Maso osmahneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 5. 2011 12:45
Maso osmahneme
prsa kuřecí, cibule, olej, sůl, pepř mletý, mrkev, paprika čerstvá zelená, bylinky, cukr, rajče, omáčka sojová, protlak rajčatový, česnek, bambusové výhonky, chilli paprika čerstvá
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku