uvařila 3. 9. 2013 18:31
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2013 18:31
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
prsa kuřecí, sůl, pepř čtyř barev, cibule, máslo, olej, bobkový list, mrkev, celer, kmín celý, majoránka, pepř, koření kari, mouka hladká, nať petrželová
Špindlerovský guláš je jídlo pro fajnšmekry. Asi proto chutná i Zdeňku Pohlreichovi
Jak na dokonalou křenovou omáčku podle Viléma Vrabce: Skvělé chuti pomůže vývar, žloutek i smetana
Výtečné hospodské pepřenky: Recept na pikantní rybí chuťovku se zeleninou a pepřem zvládnete levou zadní