uvařila 5. 2. 2021 01:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2021 01:57
olej, mouka hladká, protlak rajčatový, sůl, pepř, tymián, sůl bylinková, bujón, šťáva citronová, cukr, těstoviny, maso mleté, chléb toustový celozrnný, mléko, vejce, strouhanka, sůl, pepř, majoránka, česnek
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?