uvařila 7. 11. 2012 14:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2012 14:17
prsa kuřecí, cibule, lusk paprikový, lusk paprikový červený, mrkev, zelí hlávkové, kukuřice sterilovaná, ořechy piniové, omáčka sojová, omáčka worcesterová, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koření kari, koření sumah, pepř drcený, sůl, olej olivový, pasta sezamová, voda, šťáva citronová, sůl, zelí červené, majonéza, šťáva citronová, sůl, bageta
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor