uvařila 7. 11. 2012 14:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2012 14:17
prsa kuřecí, cibule, lusk paprikový, lusk paprikový červený, mrkev, zelí hlávkové, kukuřice sterilovaná, ořechy piniové, omáčka sojová, omáčka worcesterová, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koření kari, koření sumah, pepř drcený, sůl, olej olivový, pasta sezamová, voda, šťáva citronová, sůl, zelí červené, majonéza, šťáva citronová, sůl, bageta
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí