uvařil 14. 9. 2013 14:35
focaccia před upečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 9. 2013 14:35
focaccia před upečením
cuketa, prsa kuřecí, smetana zakysaná, cibule, sůl, bazalka čerstvá, koření steakové, česnek, pepř, kmín celý, mouka hladká, voda, droždí, olivy zelené, olivy černé, rajče sušené, bazalka čerstvá, tymián, sůl, olej olivový
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni