uvařil 16. 10. 2010 09:33
Kuřecí špalíky ve vlastní šťávě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 10. 2010 09:33
Kuřecí špalíky ve vlastní šťávě
maso kuřecí, cibule, kapie, bazalka čerstvá, sůl, pepř, olej
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Italská kuchyně: Umíte připravit pravé italské těstoviny ravioli? Není to žádná věda
Kuře à la husa: Stačí přidat dost kmínu a použít trik s chlebovou patkou, pak téměř nepoznáte rozdíl
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky