uvařil 13. 6. 2019 13:48
Rychlá, ale hlavně chutná večeře uprostřed týdne. Ideální na elektrickém konktaktním grilu. Vychutnáte si lehkou, a přitom originální večeři.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 6. 2019 13:48
Rychlá, ale hlavně chutná večeře uprostřed týdne. Ideální na elektrickém konktaktním grilu. Vychutnáte si lehkou, a přitom originální večeři.
prsa kuřecí, petržel, tymián, olej olivový extra virgin, koření oregáno, máslo, sůl, pepř, česnek, olej olivový, chřest, pepř růžový, máslo, víno bílé, cibule šalotka
Vaření podle umělé inteligence: Sladká štěpánská omeleta „vylepšená“ šunkou, cibulí a sýrem? Jako vtip dobrý
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo
Holka u plotny radí: Jak na křehké vanilkové rohlíčky s jemným krémem? Stačí jen listové těsto a obyčejný pudink