uvařil 8. 9. 2012 21:02
Kuřecí Tandori Masala na cibuli s kapií
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 9. 2012 21:02
Kuřecí Tandori Masala na cibuli s kapií
maso kuřecí, cibule, vývar kuřecí, koření tandori masala, paprika čerstvá červená, olej, máslo, pepř bílý, mouka hladká
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky