uvařila 26. 3. 2014 19:09
Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu na slabém plameni vaříme 40minut. Hrnec ochladíme a otevřeme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2014 19:09
Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu na slabém plameni vaříme 40minut. Hrnec ochladíme a otevřeme.
žaludky kuřecí, slanina debrecínská, pórek, klobása, cibule, česnek, olej, kmín celý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
9 nejlepších mrkvových moučníků: Upečte si skvělé mrkvové řezy nebo šátečky bez cukru!
Švestky do českých zemí přinesl Karel IV. Kde ještě dnes najdeme jejich sušírny?
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu