uvařila 26. 3. 2014 19:10
Na závěr přidáme prolisovaný česnek a podle chuti dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2014 19:10
Na závěr přidáme prolisovaný česnek a podle chuti dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem.
žaludky kuřecí, slanina debrecínská, pórek, klobása, cibule, česnek, olej, kmín celý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Tajemství staročeské kuchyně: Znáte polévky zakvrdlenku, krupicovku nebo jahelňačku?
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem