uvařila 1. 12. 2015 21:10
Zbytek z cedníku vrátíme do hrnce se šťávou,rozmixujeme a do šťávy vložíme odebrané suroviny.Dochutíme,provaříme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 12. 2015 21:10
Zbytek z cedníku vrátíme do hrnce se šťávou,rozmixujeme a do šťávy vložíme odebrané suroviny.Dochutíme,provaříme a podáváme
žaludky kuřecí, bůček uzený, lák z okurek, vývar kuřecí, olej, cibule, česnek, bobkový list, okurky sterilované, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Byliny v kuchyni: Ostružiny posílí imunitu i paměť, odvar z listů skvěle vyčistí pleť!