uvařila 31. 1. 2021 23:53
Na fotografii to není tak dobře vidět, ale té mrkvičky je tam nastrouháno poměrně hodně. :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 1. 2021 23:53
Na fotografii to není tak dobře vidět, ale té mrkvičky je tam nastrouháno poměrně hodně. :-)
sýr romadur, tvaroh měkký, sýr tavený, pepř, cibule červená, mrkev, jablko, okurky sterilované, paprika čerstvá červená, vejce, cibule
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes